top of page
ONS VERHAAL

Al bijna een halve eeuw heeft onze familie deze groente- en fruitspeciaalzaak in de Watergraafsmeer.

 

Op dit moment zijn ik, Peter, en mijn vrouw Coleta de eigenaren van de winkel. Ik heb de winkel ongeveer twintig jaar geleden overgenomen van mijn vader, Fred Holthuizen.

 

Vandaag de dag staan we samen met onze drie zoons in de winkel. Ook mijn vader staat zo nu en dan nog steeds achter de toonbank. Een echt ouderwets familiebedrijf! 

IMG_3646.jpg
PRODUCTEN

 

Wij verkopen verse groentes en fruit van over de hele wereld, maar ook top producten uit eigen land. Het hele jaar door maken we veel verschillende soorten stamppotten, schotels en salades. Verse soepen, compotes en sappen. Naast dit alles veel delicatessen van kwaliteit en fruitmanden naar ieder zijn wens! Onder het kopje MENU vindt u al onze vers gemaakte producten.

IMG_3647.jpg
SERVICE

Holthuizen is een ouderwetse groente winkel. Kwaliteit en service staan bovenaan. De beste producten met de mooiste verhalen. Er is geen vraag te gek of Holthuizen heeft het antwoord. 

Voor al uw speciale wensen kunt bij ons terecht, en meestal kunnen wij binnen en dag alles voor u regelen. 

Dagelijks bezorgen wij uw boodschappen. Als u tijdig doorgeeft wat u nodig heeft, komen we binnen enkele uren bij u langs!

bottom of page